De schroevendraaier is beste product van het jaar volgens Vanden Borre en LDV United

Crea / News

Wordt een uitvinding uit 1932 het Beste Product van het Jaar 2023? Vanden Borre hoopt van wel. En daar hebben ze een goeie reden voor. Schroeven zijn namelijk niet weg te denken uit onze wereld. Kijk ‘ns rond je heen: ze zitten overal. Van je heteluchtoven tot je droogkast, ze houden alle onderdelen en bij uitbreiding onze hele wereld bij elkaar. Fantastisch. Maar nóg briljanter is de schroevendraaier. Dankzij hem kunnen de technici van Vanden Borre defecte toestellen weer openen en herstellen. En dat is vaak duurzamer dan vervangen.

“Sinds jaar en dag doorkruisen de herstellers van Vanden Borre -met de schroevendraaier in de hand- ons land. Jaarlijks redden ze zo 65.000 toestellen van het stort. Binnen de pijler Duurzaamheid van onze Akte van Vertrouwen kiezen wij voluit voor het verlengen van de levensduur van elektrotoestellen. Het werk dat onze technici dagelijks met hun schroevendraaier presteren maakt dus écht het verschil,” vertelt Elke De Vuyst, marketing manager bij Vanden Borre.

Dat maakt van de schroevendraaier het ultieme symbool van duurzaamheid. Daarom lanceert Vanden Borre een grootschalige verkiezingscampagne. Want als er een wedstrijd is waarin we met zijn allen het Beste Product van het Jaar verkiezen, kan er toch maar één winnaar zijn? "Laten we de schroevendraaier eindelijk de eer geven die hij verdient en geef ‘m jouw stem," klinkt het. Dat kan via vandenborre.be of op besteproductvanhetjaar.be.

Credits

Client: Vanden Borre

Client Contact: Elke De Vuyst, Caroline Petit

Agency: LDV United

CD: Stef Selfslagh, Dries De bruyn

Creative team: Dries De Wilde & Willem De Wachter

Account team: Florence Vercammen, Romy Vierhouten, Tom Thijs

Strategy: Lorien Verachtert, Floris Adriaenssens

Design: Roel Craen, Stijn Voeten, Sandra Wulffaert

3D agency: Digital Golem

Sound studio: Sonhouse

PR agency: BePublic & Yapado