De Tijd en FamousGrey trakteren op een .com

Crea / News

ADV_180901_Tijd50_6x440mm-001Ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag kijkt De Tijd vooruit naar de volgende generatie beloftevolle ondernemers, in plaats van terug te blikken. Daarom trakteert de krant voor zijn verjaardag Belgische ondernemingen op een .com domeinnaam. Want in elke .be schuilt een .com. Hiermee wil de krant beloftevolle ondernemers stimuleren groter te denken en de internationale markt te ontdekken. FamousGrey stond in voor de creatie en de uitwerking van de campagne.

Indigo, Collibra en Theo Technologies zijn drie Vlaamse bedrijven die van bij hun start vooruit keken en investeerden in hun internationale parcours. Daarom selecteerde De Tijd deze drie ondernemingen uit hun “50 To Watch” special van komende zaterdag, voor een glansrol in de campagne. Zowel online als offline zet De Tijd deze bedrijven en hun activiteiten in de kijker. Hiermee wil De Tijd Vlaamse ondernemers inspireren en stimuleren om ook vooruit te denken en internationale wateren te trotseren. De volledige “50 To Watch” vindt u op zaterdag 8 september in de feesteditie van De Tijd.

Vlaamse ondernemers die ook voorsprong willen nemen, kunnen vanaf 5 september hun gratis .com domeinnaam aanvragen op www.tijd.be/50jaar.https://vimeo.com/288363843