'De Verhulstjes' winnen beste reality op Nederlandse Binge Awards

Awards / Media / News

Vlaanderen boven in Nederland, want daar sleepte de Play4-realityreeks "De Verhulstjes" op donderdag 8 juni de prijs voor beste realityshow in de wacht tijdens de uitreiking van de Binge Awards - een awardshow die de beste en populairste films en series op de verschillende streamingdiensten bekroont.

In Vlaanderen keken vorig seizoen gemiddeld 1.053.000 Vlamingen (live+7+web+28+herhalingen) naar de avonturen Gert, Ellen, Viktor, Marie en hun trouwe viervoeters. De realityreeks bevestigt nu ook bij de noorderburen, die de reeks gretig bingen op Videoland. De Verhulstjes zet zich zo in de lijst naast andere winnaars als de internationale topreeks "The Last of Us" van HBO Max (Beste Serie) en "The Kardashians" op Disney+ (meest bingewaardige serie). Ondertussen is er een nieuw seizoen van De Verhulstjes in de maak, dat dit najaar te zien zal zijn op Play4 en GoPlay.

"We zijn enorm fier, blij en vereerd met deze mooie prijs," laat Gert Verhulst optekenen. "Het doet ons enorm veel plezier dat ze ook in Nederland het programma weten te smaken, zelfs nadat ze mij in Speedo hebben zien zwemmen." Ook programmadirecteur Annick Bongers vindt dat het "geweldig programma" een prijs verdiende. "De Verhulstjes wisten in Vlaanderen al vanaf de eerste dag een groot publiek te bereiken, zowel op Play4 als GoPlay. Dat ze in Nederland nu ook deze verdiende erkenning krijgen, is knap om te zien," klinkt het.