De vierde More Than Digital Day komt eraan

News

MTDDOp 4 oktober vindt in Quartier Papier More Than Digital Day plaats, een event dat de digitale toekomst toont én vormgeeft. MTDD neemt de digitale wereld onder de loep, of het nu gaat om de creatieve of technische kant. Zowel nationale als internationale sprekers zullen deze dag vullen met inspirationele keynotes en sessies. De experts beloven om heel wat onderwerpen aan te snijden, van data-inzichten tot de evolutie van branding. Deze editie focust zich op ‘change’. Jezelf veranderen voor de toekomst, je merk transformeren, je manier van denken wijzigen, je business vernieuwen: change for the digital that’s to come.
Nick Worth, CMO van Selligent, zal net als Frederik Dooms, platform industry manager bij Google, aanwezigen verrijken met de technische kant van de digitale wereld. Creative director bij The Reference James Krüger buigt zich dan weer over het creatieve aspect.
Dit jaar gaat MTDD door in het exclusieve en nieuwe Quartier Papier. Gelegen nabij Brussel is deze locatie vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Wie van verder komt kan zich geruststellen: de luchthaven ligt op slechts 1,2 kilometer van het gebouw. Benieuwd naar meer ? Surf naar morethandigital.be voor het programma.