De Vloer en GVA verstoppen songteksten in Antwerpen

Crea / News

Gazet Van Antwerpen geeft gratis duotickets weg voor Live /s Live, het festival in Antwerpen waar bands als The War on Drugs, dEUS, Balthazar, Grace Jones en Novastar op de affiche staan.

En omdat festivals leuker zijn als je de teksten kan meezingen, bedacht De Vloer een activatie waarvoor je de teksten van de line-up moet kennen. Een reeks iconische lyrics werden getagd op relevante plaatsen in Antwerpen. Herken jij de lyric in de foto hierboven? Download dan de GVA-app, doe mee en zing binnenkort luidkeels mee op de festivalweide!

Als digitale luik van de campagne maakte DVLR een reeks social ads waarin we lyrics zien opduiken op containerschepen en vuilniswagens. In een 15” radiospot citeert Ella Leyers lyrics van dEUS.

"Als sponsor van Live /s Live zijn we vereerd om zo’n delegatie rocksterren te verwelkomen op Linkeroever, de thuisbasis van Gazet Van Antwerpen. ’t Stad versieren met lyrics is een prachtige tribute aan de rockhelden die hier binnenkort passeren," vindt Annelies Paredaens, communicatiemanager bij GVA. "Laat die festivalzomer maar komen!"

De Vloer heeft nog een dienstmededeling betreffende het weekend van Live /s Live. Tijdens het festivalweekend gaat het moeilijk zijn om Johan te bellen. Een whatsappje bijvoorbeeld gaat makkelijker zijn.

Credits

Client: Gazet Van Antwerpen

Client contact: Annelies Paredaens, Maggie Hemmerechts, Joren Geerinckx

Agency: De Vloer

Account Team: Tom Eilers en Lien Dons

Creative Director: Johan Roelandt

Art Director: Henri Verhaegen

Copywriters: Robin Van de Ryck, Matthias De Smet

Graphic Designer: Tom De Vriendt

Production Company: MAKE

Head of AV Production MAKE: Mieke Vandewalle 

Agency Producers: Lore Desmet, Polly Seynaeve

DOP: Bas Van Hoof

Post-producer: Greet Van Thillo 

Offline: Bas Van Hoof

Online: Bas Van Hoof

Grading: Bas Van Hoof