Deusjevoo lanceert transporteerbare microstudio

Communication / Crea / News

Decorbrouwers proberen zichzelf weer uit te vinden. Haast iedereen was de afgelopen weken thuis weleens op zoek naar de ideale plek om storingsvrij collega’s en klanten te woord te staan via een videocall of ander telewerk. Deusjevoo, met 20 jaar ervaring in het ontwerpen van tv-studio’s (‘Familie’, ‘Blind Date’,...) en het efficiënt inrichten van werkplekken, lanceert daarom een conferencingstudio die onder andere zorgt voor een volwaardige akoestische absorptie, voortreffelijke verlichting en een bacterie- en virusvrije luchttoestroom.

Heel wat bedrijven kiezen vandaag al om remote meetings standaard te maken. Fysieke verplaatsingen verdwijnen of worden beperkt tot het minimum. En of je nu vanuit je huiskamer of vanop kantoor tele-communiceert, enige vorm van professionalisering dringt zich al snel op. Elk bedrijf verdient bovendien een toekomst waar een afgrijselijke akoestiek en een onder- of overbelichte omgeving snel uit het collectief geheugen verdwijnt. Het Limburgse Deusjevoo to the rescue?

Zij bouwden als allereerste in de wereld een microstudio waarmee je dezelfde professionele indruk kan maken als bij een fysiek gesprek, maar dan gewoon vanop kantoor. En dit op maat van elke onderneming. Zo klein dat hij in elke inkom of kantoor past. Met een footprint van slechts 3m² bevat deze conferencingstudio al hun expertise van de afgelopen 20 jaar waarin zij onder andere ook inzetten op zo efficiënt mogelijke werkplekken.

“Voor het coronavirus zaten we al voor het grote deel steeds met meerdere collega’s in één ruimte, waardoor er een gebrek was aan focus en rust,” aldus Jo Peter, CEO van Deusjevoo. “Als we nu voortdurend met meerderen zouden beginnen te videocallen, krijg je een onhoudbare situatie.”

De nieuwe studio van Deusjevoo is een eenvoudig transporteerbare module waar licht je centraal plaatst en waar volwaardige akoestische absorptie een evidentie is. De microstudio wordt standaard geleverd met een luchtaanvoersysteem dat dankzij een automatische filter die een UVC systeem bevat, zorgt voor de aanvoer van steriele lucht. Het zorgt er dus voor dat de binnenkomende lucht bacterie- en virusvrij is. Bovendien is de studio zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd als bouwpakket met kant-en-klare onderdelen die in elkaar klikken waardoor de plaatsing nog geen 4u duurt. Het enige dat je nodig hebt is 3m² en een stopcontact. Plug and play!

Bovendien is de microstudio volledig te personaliseren naar de visuele identiteit van elke onderneming. Het geheel oogt aantrekkelijk en de deels transparante wanden geven bedrijven een decoratieve functie. De ramen bieden als het ware ook een venster naar de werkvloer. Richtprijs? Vanaf 342 euro per maand via leasingformule.