Delhaize brengt Bloch weer tot leven
Banketbakkerij-patisserie Bloch (1899), op de hoek van de Veldstraat en de Hoornstraat, stond in Gent maar ook ver daarbuiten bekend om zijn versgebakken broden en lekkernijen, alsook voor zijn joodse specialiteiten zoals strudel en kaastaart. Toen de banketbakkerij-patisserie op zaterdag 29 maart 2008 na 110 jaar voorgoed de deuren sloot, vond gewezen oud-meesterbakker Stefan Elias dat dit Gentse monument moest blijven herinnerd worden. Enkele nieuwe broden in het assortiment van Delhaize zijn gemaakt op basis van de authentieke recepten van de banketbakkerij-patisserie Bloch.
Vacature Accountmanager Nationaal - Lijncom
Lijncom zoekt een dynamische professional voor de nationale verkoop van advertentieruimte op bussen, […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]
ACCOUNT EXECUTIVE - LIQUID BRUGGE
We zijn op zoek naar een account executive om ons commerciële team te […]
Account Manager bij AdSomeNoise
Got the commercial and social spark that ignites opportunities and warms up clients? […]