DENK! creëert nieuwe, positieve huisstijl voor Thuiszorgwinkel

Thuiszorgwinkel campagnebeeld door DENK!

Crea / News

 

Thuiszorgwinkel campagnebeeld door DENK!

Het Oostendse communicatiebureau DENK! heeft voor Thuiszorgwinkel een nieuwe huisstijl en imagocampagne uitgewerkt onder het motto ‘Thuis in Zorg’ en met de baseline ‘Wij trekken altijd ons plan. Samen.’

Thuiszorgwinkel groepeert een 60-tal winkels over heel Vlaanderen. DENK! opereert altijd als een facilitaire partner die zijn klanten niet alleen inzichten wil bijbrengen, maar met hen ook tot co-creatie wil komen. Daarom organiseerde DENK! diverse interactieve workshops met een uitgebreide Werkgroep Communicatie van Thuiszorgwinkel om samen de voorheen nogal diffuse boodschappen te stroomlijnen tot een eenduidige en essentiële boodschap. “De uitdaging bestond erin om de diverse gesegmenteerde doelgroepen duidelijk te maken dat Thuiszorgwinkel een totaaloplossing biedt voor zorgverstrekking en verzekerde autonomie. We realiseren dit nu door een transparant productaanbod en duidelijke communicatie. Tegelijk zagen we het als onze toegevoegde waarde om de negatieve associatie met ‘zorgbehoevend' of 'ziek zijn’ om te buigen naar een positieve perceptie," zegt Peter De Gryse, strategic advisor en managing director van DENK!.

Peter De Gryse - DENK!

Alle communicatie-uitingen zoals magazine, brochure, folder, website, newsletter… baden in een nieuw, fris en groen kleedje. De ‘tone of voice’ is daarbij niet betuttelend, maar directer en duidelijker, herkenbaar en identificeerbaar. DENK! accentueert in alle communicatie nu ook troeven die vroeger veel te vaag waren. Ook werd een transparantere opsplitsing gemaakt van het gediversifieerde productengamma en van de innovaties en specialisaties rond mobiliteit, ergonomie en wooncomfort. Samen met andere externe partijen begeleidt DENK! deze maand nog nog een ‘motivational event’ die de medewerkers van de diverse Thuiszorgwinkels enthousiast wil maken voor de nieuwe communicatielijn.