Dirk Cassiers wordt slower, smaller, happier.

News

Dirk CassiersWaar kijken we deze week naar uit? Naar de crowdfundingactie van Dirk Cassiers van Dallas Antwerp. Hij wordt namelijk slower, smaller, happier. Want Dirk Cassiers heeft een passie. Of twee. Want behalve zijn liefde voor marketing en communicatie is dat muziek. "Iedereen heeft die ene uitlaatklep. Een droom om te realiseren. Een passie om na te jagen," zegt hij. "Als ondernemer, vader en echtgenoot is mijn work-life balans een enorme evenwichtsoefening. Mijn muziek helpt mij om stoom af te laten. Het helpt mij om mijn batterijen weer op te laden en mijn creatieve geest op scherp te zetten. Die muziek komt trouwens in verschillende vormen. Je kent me misschien al van de Wednesday Night Jams , de Grungblavers of The Voice Semi-Finalist, maar nu is het tijd voor een eigen solo album."

Dat album heet 'Slower, smaller, happier'. Het is een album gebaseerd op 'goesting'. Met talent van hier en songs van eigen maak. De nummers gaan over het leven. Over fictie. Over de realiteit. Het is een funky plaat. Met dansbare songs. En via crowdfunding gaat Cassiers nu op zoek naar financiering en een (groter) publiek. Op de eigen website van Dirk Cassiers als zanger kunt u alvast een nummer beluisteren en downloaden.

Nog beter is natuurlijk dat u de crowdfunding voor het full album succesvol maakt. Dat kan via de website van Indiegogo.