DMC en IAB Belgium lanceren digitaal banket

cercle-gaulois-inner

Agenda / Innovation / News

DigitalBanquetDe Digital Managers Club (DMC) en IAB Belgium slaan de handen ineen om het Digital Banquet te organiseren. Dit evenement, gepland voor 12 mei, moet 250 digital marketing professionals bijeen brengen.

Het Digital Banquet vindt plaats in de Cercle Royal Gaulois in Brussel. Een namiddag lang zullen de deelnemers de gelegenheid hebben om gelijkgezinden te ontmoeten en hun kennissenkring uit te breiden met mensen uit de verschillende sectoren van de digital marketing en de e-business in België: adverteerders, aanbieders van beveiliging, mediabureaus, regies, spelers in de e-commerce, creatieve bureaus... Hebben hun aanwezigheid al bevestigd: Sylvie Irzi (Initiative Media), Hugues Rey (Havas), José Fernandez (DigitasLBi), José Zurstrassen (MyMicroInvest), Bert Marievoet (Twitter)...

"Het is onze ambitie om een nieuw evenement in het leven te roepen dat een referentie wordt in de sector, en waarbij alle facetten vertegenwoordigd zijn van de digitale transformatie die wij vandaag meemaken. Spelers zoals Samsung, Gemalto of MasterCard staan al op de lijst van de deelnemers," legt Frédéric Martins uit, voorzitter van DMC. "Voor onze groep is het ook een mooie manier om ons driejarig bestaan te vieren, en om onze activiteiten bekend te maken bij andere professionals".

"Een van de belangrijkste missies van onze vereniging is het aanmoedigen van de interacties en het uitwisselen van goede praktijken tussen de leden van de sector," zo beklemtoont Patrick Steinfort, voorzitter van IAB Belgium. "Het Digital Banquet beantwoordt perfect aan dit doel, doordat alle spelers en stielen een namiddag lang bijeengebracht worden in een gezellig maar toch prestigieus kader."

De leden van DMC en IAB Belgium kunnen zich nu inschrijven op dit adres: www.digitalbanquet.be