DNS Belgium en The Fat Lady bedenken 56 bedrijfsnamen

Crea / News

TFLDNS Belgium was een opvallende aanwezige op de jaarlijkse beurs ‘Ondernemen’, de grootste nationale beurs voor starters. Had je wel een idee voor een eigen zaak maar nog geen goede naam, dan stonden de creatieven van DNS Belgium voor je klaar. Alles past binnen de door The Fat Lady gecreëerde contentcampagne claimjeidee.be, waarin DNS Belgium (pré-)starters wil aanzetten om hun ondernemersidee snel om te zetten in een naam en domeinnaam.

Om dit kracht bij te zetten, kon je als startende ondernemer met je idee binnenspringen in het namenlabo van DNS Belgium op de beurs Ondernemen 2017 en buiten wandelen met een naam. Vier creatieve koppen gingen aan de slag om originele en catchy namen te bedenken. Zo werden er op 2 dagen 22 Nederlandstalige en 34 Franstalige pré-starters verder geholpen en dus 56 namen bedacht. De DNS Belgium expert stond vervolgens voor je klaar om ineens ook je domeinnaam te reserveren en te helpen met de registratie hiervan.

Voor de startende ondernemers die zelf aan de slag wilden in hun zoektocht naar een straffe naam, was er het werkboekje met 10 handige experimenten voor de name-it-yourselfers (NIY). Op deze manier kregen nog eens 338 starters een duwtje in de rug in hun zoektocht naar een sterke naam voor hun ondernemersidee.