Dogstudio lanceert La niche

Communication / Crea / Design / Innovation / Marketing / Media / News

8f2b2880-5fb8-4c19-9d37-b0a810c25a66Dogstudio streeft al 13 jaar naar digitale creativiteit. Met klanten verspreid over drie continenten toont het in Namen gevestigde bureau al enkele jaren aan dat het mogelijk is om een onafhankelijk internationaal bureau te zijn. De vestiging in Chicago, die nu al bijna twee jaar open is, is zo sterk gegroeid dat het bureauzichzelf gedwongen ziet zijn ambities te heroverwegen en zijn omvang en internationale groei te versnellen.

Daarom heeft Dogstudio beslist om een nieuw digitaal bureau voor strategie en ontwerp van technologische producten op te richten, La niche. Het bureau biedt een breed scala aan diensten, van strategie tot de productie van digitale oplossingen, en zal vooral hand in hand gaan met zijn klanten en partners door hen relevante oplossingen te bieden om hun activiteiten te laten groeien.

c88dd2ce-a829-4b94-9af7-8ac20a80283bMet Dogstudio, internationaal creatief bureau, La niche, strategisch digitaal bureau, Superbe, studio voor het maken van interactieve installaties, en het KIKK Festival is de Superdog-groep stevig uitgerust om veranderingen in de wereld optimaal te benutten.