Domyos kiest voor Famous

FAMOUS

Budgets / News

Famous

Na een competitie met twee Franse bureaus koos Decathlon voor het Belgische Famous als nieuw creatief bureau voor Domyos. Dat is een van de grootste huismerken van de Franse sportwinkelketen. Domyos is actief in het domein van fitness, dans en gymnastiek. Het uittredend bureau is het Parijse bureau Fred & Farid. Famous Brussels zal instaan voor de wereldwijde campagnes van het merk. De eerste campagne van Famous Brussels voor Domyos zal begin volgend jaar worden gelanceerd.

“Van alle bureaus begreep Famous het beste de state-of-mind van onze doelgroep. Dat wisten ze bovendien te vertalen in een creatief hoogstaande campagne," verklaart Erika Vanobbergen, international marcomdirecteur van Domyos de keuze voor Famous Brussels.
“Het verheugt me enorm dat we als Belgisch bureau steeds vaker de kans krijgen om ons talent los te laten op internationale campagnes. Na Quick-Step is Domyos immers al de tweede internationale nieuwkomer in ons portfolio op een half jaar tijd," vertelt Marc Fauconnier, CEO van Famous Brussels fier.