Drie maal ervaring erbij voor Event Masters

News / People

Event MastersIn 2018 mocht Event Masters zichzelf het ‘Incentive Travel Agency of the Year’ noemen. Een bekroning op de jarenlange inzet en de sterke groei van de internationale events. Belgische bedrijven trekken onder meer naar het buitenland voor een pure incentive trip, maar ook voor kick-off meetings of congressen. Om te blijven garanderen dat het evenementiële verhaal klopt, krijgt dit departement nu versterking van twee nieuwe collega’s.

 Nel Watty heeft meer dan acht jaar ervaring in het hotelwezen bij Radisson en Warwick Hotels. Daar was ze onder meer international sales manager en director of sales en marketing. Voordien had Watty ook al heel wat ervaring als travel agent. Zij kent de Incentivesector door en door. Mieke Festjens heeft dan weer veel ervaring met gidsen in het buitenland. De kennis die ze daar opgedaan heeft is een absolute meerwaarde voor het Incentive-departement van Event Masters. De job als eventplanner is haar ook niet vreemd, aangezien ze reeds skireizen organiseerde bij Skifriends. Binnen Incentives zal zij vooral het B2C-verhaal ondersteunen met skivakanties voor gezinnen en motorreizen voor particuliere eigenaars van een BMW-motor.

Sebastien Nolens ondersteunt op zijn beurt mee de groei van het PCO&DMC-department. Niet alleen spreekt hij vier talen waaronder het Spaans, maar was hij onder meer actief als business developer voor Visit.Brussels.