DS Automobiles en Portland bundelen krachten voor een betoverende reiservaring

Crea / News

DS Automobiles lanceert een nieuwe campagne gewijd aan de kunst van het reizen, in samenwerking met Publicis Groupe Belgium en Portland, de Belgische dreampopband opgericht door Jente Pironet.

Het nieuwe album "Departures" is een ware ode aan reizen en de wereld veroveren. Departures combineert een beklijvende vocale harmonie met pakkende melodieën om luisteraars tot diep in hun eigen ziel mee te nemen. Met zijn poëtische teksten en zorgvuldig opgebouwde composities maakt Portland oprechte, emotionele muziek die het publiek vergezelt op zijn reis doorheen het leven.

DS en Portland sloegen de handen in elkaar om samen te zorgen voor inspiratie en een uniek karakter voor elke reis: "De expertise van DS in verfijning creëert een perfecte harmonie tussen de melodieën van Portland en de alledaagse ervaring, waardoor de ideale geluidsomgeving ontstaat om ten volle te genieten van de unieke ervaring die DS biedt."

Publicis Groupe Belgium vulde deze poëtische samenwerking aan met zijn strategische knowhow en een sociale mediacampagne. Via een reeks van posts, verhalen en filmpjes over de avonturen van Portland – van het optreden in de AB tot het DS Store Concert in Leuven van 8 juni – nodigt de campagne het publiek en de leden van het Only You Privilege-programma uit om "onvergetelijke muzikale en zintuiglijke momenten" te beleven.

Credits

Client: Stellantis/DS Automobiles: Jessy Job, Aude Raffi, Gautier Oliveros

Business Lead: Fréderic Sodermans

Account Manager: Thomas Van Doren

Social Project Manager: Chiara Maltese

Content Lead: Joyce Poelmans

Experience Lead: Maarten Van Herck 

Head of Art: Guilherme Nunes

Content Manager: Katoo Derks

Content Creatives: Louise Vankueken, Benoit Germeau

Content & Motion Designer: Benoit Germeau

Media Consultant: Yasmina Hamze Senno

Paid Social Expert: Céline Denoiseux