Duke & Grace en Van Marcke gaan voor een luxueus verwenmoment

Crea / News

Al sinds 2011 verzorgt het fullservice communicatiebureau Duke & Grace de communicatie van badkamerexpert Van Marcke. Na tien jaar besloot Van Marcke dat het tijd was voor iets unieks. Zo ontstond de ‘Treat Yourself’-campagne.

Treat Yourself, ontspannende DIY-ideeën

Bij het jongste project van Duke & Grace en Van Marcke ligt de focus op gezellig genieten in de badkamer. Aan de hand van een reeks speelse, dynamische en stijlvolle instructievideo’s motiveert ‘Treat Yourself’ om een eigen, luxueus verwenmoment te creëren. Zo inspireert Van Marcke haar Instagramvolgers om een ‘badcocktail’ (letterlijk: een verfrissende cocktail om van te nippen in bad) te maken of om een eigen bodyscrub samen te stellen. De ontspannende DIY-ideeën zijn altijd heel makkelijk uitvoerbaar en bevatten eenvoudige, en toch heel uiteenlopende, ingrediënten. Voor elk wat wils dus!

Janne Van Robays, creative strategist bij Duke & Grace legt uit: “In een badkamer kom je - op je eigen manier - tot rust. Dat me-moment wilden we uitvergroten met ‘Treat Yourself’. Of je nu sipt van een badcocktail of geniet van een DIY-bruisbal, iedereen verdient een kwaliteitsvol moment van ontspanning. De rest van het jaar willen we de ‘Treat Yourself’-koepel verder uitbouwen.”

Plons naar nieuwe uitdagingen!

Duke & Grace werkt continu aan oplossingen om de online aanwezigheid van Van Marcke naar een hoger niveau te tillen. Zo was ‘De Badgast’ in 2014 een geslaagde content marketingcampagne. Door een foto van hun eigen badkamer in te sturen maakten deelnemers kans op een splinternieuwe Van Marckebadkamer. Deze wedstrijd zorgde alvast voor een forse stijging in websitebezoekers.

Ook de BadBot, die het levenslicht zag in 2017 is een opvallend voorbeeld. Hier ging het om een unieke chatbot met een eigen, speelse persoonlijkheid die op een creatieve en innovatieve manier tickets voor Batibouw uitdeelde. Destijds een schot in de roos, want na slechts 7 dagen had de BadBot al meer dan 1000 conversaties achter de rug.

Na meerdere succesverhalen blijven Van Marcke en Duke & Grace enthousiast over verdere samenwerkingen. Ook in de toekomst zullen ze samen uitpakken met nieuwe badkamerideeën en campagnes.

Bekijk de volledige case hier.