Duke & Grace toont dat er meer in Foodbag zit dan je denkt

Crea / News

Lokale producten, persoonlijke bezorgers, eigen chefs én vlotte service. Jazeker, er zit heel wat meer in de Belgische maaltijdbox Foodbag dan je denkt. Die boodschap brengt fullservicebureau Duke & Grace samen met Foodbag doorheen heel Vlaanderen.

De awareness en acquisitiecampagne bestaat uit een 30”-video op online tv met echte medewerkers van Foodbag in beeld en waarvoor Joris Hessels de voice-over voorzag, strategisch geplaatste abri’s, prints in Het Nieuwsblad en De Standaard en afgeleiden voor social media.

De uitrol loopt samen met een aantal nieuwigheden bij Foodbag. Zo kun je sinds kort ook kant-en-klare maaltijden toevoegen aan je maaltijdbox en per maaltijd kiezen voor hoeveel personen je bestelt. Zo is Foodbag er op maat van alle Belgen. En dat zonder abonnement.

“Dit is zoveel meer dan 'lekker eten in een keukenspot'. De warmte van Foodbag en de eigen mensen kleuren de campagne. Heerlijk om te mogen nadenken over hoe we Foodbag dichterbij de Belgische huishoudens kunnen brengen,” vertelt Jenny Vincke, client service manager bij Duke & Grace.

Credits

Klant - Foodbag
Head of Marcom - Bram Elewaut

Agency - Duke & Grace
Creative Director - Kenny Vermeulen
Senior Creative - Pieter De Baets
Design Director - Martijn Leenaers
Client Service Manager - Jenny Vincke
Project Manager - Barbara Boens
Design - Jasper Verbeeck, Hubertus Damme & Freek Heyman
Online Marketeers - Anja Verschaeve, Amy Van Wingen & Thomas De Wilde
Campaign Manager - Patricia Brackman

Productie
Producer - Maarten Verstraete
Director - Willem Volker
DOP- Piet Deyaert