Dynamisch duo voor RMB

RMB 2

Media / News / People

nadegelucia

De RMB presenteert twee nieuwe medewerksters: Nadège Deroeck en Lucia Caira versterken er respectievelijk de MarCom- en Trading & Revenue.

Nadège Deroeck komt uit Charleroi en studeerde Bedrijfscommunicatie aan de ULB. Ze raakte vertrouwd met de sector toen ze haar loopbaan startte in het Centrum voor Informatie over de Media (CIM), waar ze meewerkte aan de studies Pers, Radio en CrossMedia. Na deze ervaring wilde ze een andere kant van de media ontdekken. Ze besloot ze zich aan te sluiten bij de grote RMB-familie. Ze  werkt er in de MarCom-afdeling die onder leiding staat van Sandrine Penninckx. Als Marketing Operations Executive maakt ze deel uit van het Marketing-team - waar haar ervaring van de vijf afgelopen jaren nu prima van pas komt.

RMB 2

Lucia Caira behaalde haar diploma Commerciële Communicatie en Reclame aan het IHECS. Ze deed al professionele ervaring op in de toeristische sector en het notariaat. Zo was ze verantwoordelijk voor de organisatie van taaltrainingen en beantwoordde ze vragen van cliënten in verband met te volgen procedures. Omdat ze nieuwe horizonten wilde verkennen, meer bepaald in de mediawereld - die haar bijzonder interesseert - werkt ze voortaan onder leiding van Hélène Goor in de afdeling Trading & Revenue-afdeling, met Massimo Papa aan het roer. Als Planning Executive gaat ze hier een totaal nieuwe uitdaging aan.