Een nieuwe lichting YoungDogs staat op

News / People

YoungDogs neemt afscheid van Gilles André (BBDO) en Shi Qi Ji (Mutant) als board members. En Nicholas Pirard (dentsuACHTUNG!) maakt de overstap naar JongeHonden in Nederland. Zij hebben gedurende twee moeilijke corona-jaren alles op alles gezet om jonge creatieven alle kansen te geven wegwijs te maken in de reclamesector. Nu is het tijd om de fakkel door te geven aan een nieuwe lichting.

Er zijn liefst vier nieuwe leden voor de board dit jaar. Laura Naeyaert leert al tweeënhalf jaar de kneepjes van het accountvak bij Wunderman Thompson Antwerp. Zij zal haar pientere planning skills en gevoel voor klantenrelaties om elk project tot een mooi einde te brengen. Lotte Van Heddegem (LDV United) is een account met de likeability van een puppy maar de pit van een rottweiler als het nodig is. Haar hart voor creatieve oplossingen wist dat van de board members te veroveren. Maxime Damo is concept creatief bij Ores Group en vertegenwoordigt zelf de tak in Brussel. Hij volgt YoungDogs al jaren op de voet en heeft in het verleden al met enkele briefings meegedaan. Ten slotte versterkt ook Jolien van Heyste (TBWA) het team als strateeg. Haar achtergrond in connection planning zal toekomstige briefings nog creatiever kunnen maken met slimme mediakeuzes.

Zij vergezellen Chiara Scherpereel (LDV United) en Nick Moors (TBWA) in het bestuur van YoungDogs. Binnenkort staat er al een Pitchuahua voor Friendship op het programma.