Elke avond begint Jeroen Meus rond kwart na zes zijn kookprogramma op Eén met de vertrouwde woorden “Goeienavond, en welkom bij ‘Dagelijkse Kost’.” Op maandagavond 18 november weerklinken die woorden voor de 2.000ste keer in woonkamers over heel Vlaanderen. Voor de gelegenheid geen duizenden kaarsjes, maar wel cijfermateriaal over de voorbije seizoenen van ‘Dagelijkse Kost’:
-
981 kilogram aardappelen
-
236,5 kilogram vlees en gevogelte
-
518 kilogram groenten
-
1.161 ajuinen en sjalotten
-
en 1.571 eieren
Jeroen Meus kookte al in vier verschillende keukens – de meest recente keuken werd afgelopen september in gebruik genomen. Het populairste recept uit het kookprogramma is dat van stoofvlees met frieten (meest bezochte pagina op dagelijksekost.een.be). Ook het recept van een andere klassieker, vol-au-vent, wordt vaak geraadpleegd, net als lasagne en klassieke pastagerechten. Alles samen was de reeks tot nu toe goed voor meer dan 483 uur ofwel meer dan 20 dagen non-stop kookplezier. En met het tiende feestseizoen in aantocht blijven alle fans nog wel even zoet.
Naar aanleiding van de 2000ste aflevering lanceert ‘Dagelijkse Kost’ ook zijn introtune, een nummer van de band The me in you als volledige song, waarvan de opbrengst naar De Warmste Week gaat.
PR/PA Manager - Recupel
Ben jij dé PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn? Wil […]
Head of Digital - Bridgeneers
We zoeken een ervaren digitaal specialist die bruggen kan bouwen tussen klanten en […]
Vacature Accountmanager Nationaal - Lijncom
Lijncom zoekt een dynamische professional voor de nationale verkoop van advertentieruimte op bussen, […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]