Een week lang de boom in met Yappa?

Communication / News

Foto1 - De Boom in met Yappa Het Limburgse digital agency Yappa groeit stevig. Exact een jaar geleden waren er 16 yappanezen, ondertussen zijn ze al met 24. Deze sterke groei brengt uitdagingen met zich mee. Daarom trekt Yappa zich een week terug, de boom in. Yappa wist het afgelopen jaar bedrijven als Bielen Produkten, Itzu, Toerisme Limburg, KwadrO, Deaplus, Isola en anderen te overtuigen van hun digitale kennis. Tijd om even stil te staan, moet Chief Enabler Officer (CEO) Yoeri Severy gedacht hebben: “Klopt, we zochten een tijdelijke werkplek waar we met 24 yappanezen extra zuurstof voor groei kunnen tanken. Een plek waar we Yappa 3.0 samen kunnen inluiden.”
De boom in met klassieke teambuildings, dachten ze bij Yappa. Vanaf maandag 24 september trekt het volledige team van Yappa een week lang naar Reek (Nederland). Na hun zwempartij in Spanje van enkele jaren terug,is het nu tijd voor het volgende level. “In deze zuurstofrijke omgeving zullen we samen-werken aan de groei van Yappa én die van onze klanten,” legt Yoeri Severy uit. “In de natuur is er ruimte om na te denken. We kunnen nog zoveel over en van onszelf leren, alleen moeten we daar bewust tijd voor maken.We gaan volgende week op een strategisch avontuur. Het belangrijkste is het verder verfijnen van onze diensten en het uitwerken van onze aanpak voor de toekomst. Een traditioneel kampvuur en een faute boomparty in ons ‘stamcafé’ horen natuurlijk ook thuis in deze setting!”Foto2 - De Boom in met Yappa
Alles over de wie, wat en waarom van het bosrijke avontuur van Yappa vindt u terug op de pas gelanceerde mini-website www.deboom.in!