Eerste lichting BOCA-winnaars: HeadOffice schiet hoofdvogel af

Awards / News

Vanaf nu tot eind november geven CUSTO en ACC elke week een aantal winnaars van de BOCA Awards 2020 vrij en deze week belichten we de gelukkigen onder de Leuvense bureaus. De grote winnaar deze week is HeadOffice, met maar liefst 6 BOCA Awards: een Gold in de categorie Best Distribution Strategy en een Bronze BOCA in de categorie Best Datadriven Strategy voor ICI PARIS XL met de case “Experts in Beauty - Customer Questions”. Verder noteren we een Silver in de categorie Highest Conversion Response voor klant SYUS met “White Paper Inheritance Tax” en nogmaals Brons voor Zespri Vitalitime met “Time for Vitality” in de categorie Best content marketing program B2C. HeadOffice wint ook 2 Crafsmanship Awards voor klant A.S.Adventure met “Youth Camp Guide” in categorieën Best creation print publication B2C en Best stand-alone, special topic publication.

Cypres neemt een Craftsmanship Award in ontvangst in de categorie Beste Print cover voor het B2B magazine Sparkle van bpost en Kunstmaan I Accenture Interactive valt ook in de prijzen met een Craftsmanship Award in de categorie Best Use of PR in a Content Program voor de Direct Mail “Doormat” van haar klant Ferm.

Benieuwd wie volgende week aan de beurt komt? U leest het hier. Het volledige overzicht ontdekt u in de BOCA Annual, die op 1 december online verschijnt op acc.be en custo.be en waarvan de gedrukte uitgave op 4 december wordt meegestuurd met Sparkle van bpost.