Effie Awards 2017 opent inschrijvingen

effie belgium 2017

Agenda / Awards / News

effie awardsEffie Belgium organiseert haar 29e uitreiking van de Effie Awards (vanaf dit jaar in september). Combi-tickets kunnen vanaf vandaag gereserveerd worden tegen early bird tarief.

Concreet: op 28 september reikt Effie Belgium haar bronze, silver en gold Awards uit aan de winnaars van succesvolle marketing/communicatie-cases met bewezen impact. Voorafgaand aan de Award Ceremony vindt voor de derde maal het Effie Effectiveness Forum plaats waar finalisten in een verkort format hun case presenteren en hun ervaring delen met vakgenoten. « Op deze manier geven we inhoud aan onze internationale missie, namelijk: championing and improving the practice and practitioners of marketing effectiveness. Ervaringen delen om ons vak beter te maken, » klinkt het bij Birgit Heymans, director Effie Belgium.effie belgium 2017

Het verschuiven van het Forum en de Ceremony naar september gebeurt op vraag van juryleden, die meer meer tijd krijgen voor het lezen van het het groeiende aantal Effie-cases, en op vraag van de inzenders, die meer tij krijgen voor het schrijven van de case. Het event zelf vindt plaats in de Event Lounge in Brussel en start om 15.30u. Programma & ticketreservatie via effiebelgium.be.