Eleven vol vertrouwen tweede jaar in

eleven

Media / News

elevenEleven Sports Network betrad op 2 augustus 2015 de Belgische markt met enkel een overeenkomst met Proximus op zak. Een jaar later heeft Eleven overeenkomsten met Proximus, Telenet (Play Sports), Orange, VOO en SFR. En u kunt sinds mei van dit jaar ook rechtstreeks een abonnement nemen om live te streamen.

Eleven Sports digital

Inhoudelijk hebben Eleven en Eleven Sports, de twee netten van de zender, veel te bieden: voetbalwedstrijden uit onder meer LaLiga, Ligue 1, Serie A, de Engelse FA Cup en tal van wedstrijden uit andere sporten: basket, (NBA), tennis, wielrennen en veel meer.

Eleven Sports Network logo

Hoeveel abonnees Eleven in ons land heeft, houdt men geheim. Maar het aantal groeit ongetwijfeld, dat blijkt uit de plannen die de zender gisteren in Antwerpen voorstelde. In Antwerpen, jawel, want Eleven Sports Network bracht zijn tweetalige redactieteam (Brussel) en de overige medewerkers samen in nieuwe kantoren in Antwerpen, dicht hij het trendy Eilandje. Het team van CEO Anouk Mertens heeft op allerlei vlakken plannen. Er staan nieuwe overeenkomsten op stapel, maar ook inhoudelijk gaat er wat veranderen. Eleven op Saturday, een overzicht van alle voetbalhighlights, wordt dit najaar aangevuld met eigen programma's, zoals Eleven FC vanaf 9 september, Eleven United vanaf 12 september en All Sports Magazine (vanaf oktober). En die programma's worden iets helemaal anders dan wat we gewend zijn op de gewone zenders, zo belooft Eleven.