Elixir d'Anvers en Elixir de Spa gooien deuren open

Marketing / News

Op zondag 3 oktober is het weer Opendeurdag bij het iconische Antwerpse likeurmerk Elixir d'Anvers. Ze hebben het een jaartje moeten uitstellen, maar dit jaar verwelkomen ze hun fans opnieuw met veel enthousiasme. Een bezoek aan de stokerij maakt duidelijk waarom dit een oer-Antwerps streekproduct is. FX de Beukelaer stookt al meer dan anderhalve eeuw de authentieke Elixir d’Anvers met tientallen planten en kruiden van over de hele wereld. Deze artisanale likeur wordt nog steeds bereid volgens het originele recept van François-Xavier de Beukelaer uit 1863. Zijn unieke smaak wordt al generaties lang fel geprezen en inspireert ook hedendaagse chefs en mixologists tot creatieve gerechten en cocktails. En sinds kort heeft Elixir d’Anvers er een kleintje bij: het 20cl-flesje. Maar ze zijn er breeddenkend: ook de even delicieuze Elixir de Spa komt ondertussen van deze likeurstokerij aan de Haantjeslei in Antwerpen.

Ook Radio Park FM is dit jaar weer van de partij. Non-stop live-radio met leuke muziek, boeiende interviews en lokaal nieuws. Wie de uitzending wil meevolgen kan zondag 3 oktober  afstemmen op 106.3 FM, 105.6 FM, de online webplayer of mobiel via de Radio Park FM app. Voorts zijn er rondleidingen in de stokerij. Honger of dorst? Er zijn pannenkoeken met in Elixir de Spa gestoofde appeltjes of met Elixir d'Anvers gemarineerde aardbeien. Of wat dacht je van verse ambachtelijke bokkenpootjes met Elixir d'Anvers...: onmogelijk om de foodtruck van Fingerlicking zomaar voorbij te lopen. Of geniet van een heerlijke koffie met uw favoriete likeur bij Coffee-xpress. Of cocktails met Elixir d'Anvers.

Er wordt ook gefietst (op rollen). Alle donaties gaan integraal naar Hope Benefiet vzw, een organisatie die zich al jaren inzet om in een breder kader jong en oud weer een doel te geven in het leven. En tot slot: een unieke Elixir d'Anvers wielertenue, chique Gold-glazen, prachtige retro affiches: aandenkens om (na aankoop) mee naar huis te nemen.


U vindt dit interessant? Heeft u al een abonnement op PUB (met PUBNews, PUB on Saturday, PUB Magazine en zoveel meer)? Click and join the PUB Community...