Emakina.be haalt nieuwe talenten binnen

News

EMAKINA_AgencesEmakina.be verwelkomde recent een aantal nieuwe klanten, zoals we gisteren al schreven. Vandaag weten we ook welke nieuwe talenten er aan de slag gingen bij het het digitaal bureau.

Senior digitaal expert Kristof Verheyden sluit zich aan bij Emakina’s strategisch team. Bij Emakina ligt zijn focus op digitale reclame (SEA, PPC, betaalde sociale media), digitale strategie en performatie om de klanten van Emakina te begeleiden naar uitstekende resultaten. Verheyden werkt er ondertussen al samen met Miel van Opstal, die onlangs ook de overstap maakte naar Emakina's strategisch team. Ook Jean Banh is een nieuwe aanwinst voor de Emakina-familie. Hij neemt een functie op als senior projectmanager voor internationale accounts.

Daarnaast werft Emakina ook een nieuwe projectmanager aan, Stefan de Haes. Hij ging voor Emakina al aan de slag voor het D'Ieteren-team en voor enkele andere klanten. Daarnaast is hij betrokken bij nieuwe initiatieven met Hololens en HTC Vive. Sammy De Coorman is na een positieve ervaring als stagair dan  weer benoemd tot mobiele developer binnen Emakina/Applications, waar hij tovert met Android en iOS.

Ook het Emakina/Insights team breidt zijn team uit, om met slagkracht de groeiende vraag naar hun diensten te beantwoorden. Onder leiding van Aline Durand onderzoekt het wat consumenten écht drijft en geeft het aan hoe die kennis optimaal kan renderen voor de klant. Zij verwelkomde onlangs Kasper van Den Elsacker als nieuwe research director, en ook program manager Laura Balthazart is een nieuwe collega in het team. Ze migreert van de cloud-based berichten-startup Instaply, maar kent Emakina goed, omdat ze daarvoor zes jaar werkte als accountmanager en projectleider bij Emakina.be. Ieva Dominaite startte ook bij het Insights team als research project manager.