Emakina maakt e-commercewebsite van het jaar voor Bardahl

Awards / Crea / News

Emakina BardahlHet ASP.NET CMS-platform Kentico heeft de nieuwe website van Bardahl uitgeroepen tot e-commercewebsite van het jaar. Bardahl en digitaal bureau Emakina verfijnden eerst samen de identiteit van het merk voor additieven en smeermiddelen, om dit dan tot leven te brengen op deze nieuwe site.
De met Emakina ontwikkelde identiteit benadrukt dat Bardahl werkt aan een wereld zonder wrijving: we moeten respect tonen voor technologie, het milieu, partners en klanten. Dit thema belichaamt de bedrijfswaarden van kwaliteit, service en spaarzaamheid. En Bardahl eert daarbij ook zijn rijke traditie van topprestaties, in de nieuwe wereldwijde baseline ‘Nothing will stop you’.
De nieuwe merkidentiteit gaf het team meteen een stevige basis voor het ontwikkelen van de website voor particulieren, professionals en klanten in alle motorsporten. Ze ontdekken de geschiedenis en waarden, ontvangen tips en worden geleid naar productpagina's voor elke motor- en onderhoudsbeurt. In een structuur met 6 domeinen werden meer dan 600 items in de portfolio gekoppeld aan ruim 5.000 productreferenties. Zo vind je snel het juiste antwoord voor elk onderhoud in automotive en motoren, thuis, bij het tuinieren of in nautische en industriële toepassingen. Als bonus helpt de ‘e-diagnose’ bij het oplossen van motorproblemen door de symptomen te selecteren in een menu. Voor vlotte betalingen heeft Emakina ook een op maat gemaakte betalingstoegang ontwikkeld en een vloeiende integratie met Ingenico.