Emilie Huybrechs keert terug naar Blue2Purple

News / People

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende digital marketing domeinen, onder andere VandenBorre en iProspect, keert Emilie Huybrechs terug naar Blue2Purple. Gesterkt door haar expertise, haar beheersing van het digital marketing vak en haar capaciteiten op het vlak van team management, stelt ze zich een nieuwe uitdaging door de rol van digital strategy manager op te nemen.

Het verhaal begint in 2010... Huybrechs doet haar opwachting bij Blue2Purple als account executive SEA. In amper een paar maanden tijd komt ze aan het hoofd te staan van een klein team dat zich exclusief op SEA richt. In 2015 stort ze zich, in haar verlangen om zich andere invalshoeken van digital marketing eigen te maken, op project development, e-commerce en team management. Doorheen haar ganse carrière, zowel aan adverteerders- als aan bureaukant, vormt digital een onafgebroken rode draad.

In samenhang met haar behoefte om projecten te ontwikkelen en medewerkers professioneel en persoonlijk te helpen groeien, was de post die Karima Leveu vacant gelaten had (zij werd enkele maanden geleden client service director van Blue2Purple) voor Huybrechs een meer dan logische keuze: “Terugkeren naar een bedrijf dat je kent, kan een tweesnijdend zwaard zijn. Ik wil ervoor oppassen dat ik niet in een ‘gespreid bedje’ ga liggen en gewoon weer de draad oppik waar ik die in het bedrijf van toen losliet. Blue2Purple is geëvolueerd, evenals de markt, en de technologie nog meer. De uitdaging bestaat erin mijn eigen accenten in het geheel aan te brengen en tegelijk dit bedrijf, dat net als ik gegroeid en gerijpt is, te herontdekken.”