‘Empower your Network’ haalt Esther Perel naar Oostende

Communication / News

Volgens Generation WOW is de kracht van netwerken on- en offline belangrijker dan ooit. De online community voor vrouwen ziet netwerken als een krachtige en kwalitatieve wisselwerking. Netwerken is volgens hen een essentiële tool. Het is een soort kwaliteitslabel, want aanbevelingen door en verbintenissen met iemand vanuit een warm en sterk contact, betekent instant vertrouwen. Generation WOW spoort vrouwen dan ook aan om vaker te netwerken. Dat deden oprichters Angelique Foré en Barbara De Beir tijdens de coronaperiode vooral via hun populaire podcastreeks en veelbekeken Instagram Stories, maar nu is het tijd voor een grootschalige offline netwerkconferentie ‘Empower your Network’ die op 13 juni 2022 plaatsvindt in het Kursaal van Oostende.

Tijdens de conferentie in Oostende getuigen verschillende succesvrouwen en -mannen over het belang van netwerken. Esther Perel, psychotherapeut, relatie-expert, podcast host en auteur, is het hoofdprogramma van ‘Empower your Network’. Als bestseller auteur van de New York Times krijgt ze erkenning als een van de meest inzichtelijke en originele stemmen van dit moment over moderne relaties. Voortbouwend op meer dan 30 jaar ervaring in organisatieadvies, werpt Perel een licht op de kunst van het verbinden thuis en op het werk. Volgens haar is relationele intelligentie de sleutel tot succes in het bedrijfsleven. 

Daarnaast zijn er nog verschillende andere sprekers die hun spraakmakende inzichten met het publiek delen. Zo getuigen professor Sarah Steenhaut (professor digitale marketing en founding partner Callebaut Collective) en Hanan Challouki (inclusiviteitsexpert en auteur) over hun expertise rond netwerken. Ook Cedric Dumont (high performance speaker) en Fredo De Smet (opiniemaker over het digitale netwerk) zijn van de partij. Het volledige programma met gedetailleerde uitleg en alles over de ticketverkoop is terug te vinden op de website van Generation WOW: www.generationwow.be.