Enjoy goodbyes again met Air France en Duval Guillaume

Crea / News

AirFrance_FK&R_ScreenShot_4

Afscheid nemen van je geliefde(n) op de luchthaven is altijd een heel intens moment. Door  lange wachtrijen en de noodzaak ruim op voorhand aanwezig te zijn, is daar vandaag de dag jammer genoeg geen tijd meer voor. Maar niet als je met Air France reist. Want als je vanuit België met deze Franse luchtvaartmaatschappij vertrekt, dan kan dat al vanaf het treinstation Brussel-Zuid. Met Air&Rail neem je namelijk de TGV naar Parijs-Charles de Gaulle, met slechts 1 boeking en 1 ticket. In tegenstelling tot een luchthaven, hoef je ten laatste 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn in Brussel-Zuid. Aan de balie van Air France in Brussel-Zuid zijn er ook geen lange wachtrijen. Bovendien wordt je bagage daar al ingecheckt. Je reist dan ook in alle comfort in eerste klasse naar Parijs-CDG en gaat daar rechtstreeks naar je boarding gate. Je bagage haal je af op je eindbestemming.

Om het gemak van reizen met Air France vanaf Brussel-Zuid in de kijker te zetten, bedacht Duval Guillaume de campagne French Kiss & Ride: Kiss & Ride, maar op z’n Frans. De French Kiss & Ride is in de eerste plaats een plek in de ondergrondse parking van het station. Je kan er gratis parkeren zolang je afscheid neemt. Helemaal anders dan de standaard Kiss & Ride zones waar je amper 2 minuten mag stilstaan, veel te kort dus.

Om je afscheid nog memorabeler te maken, werd een speciale plek geïnstalleerd in het station. Daar kon iedereen uitgebreid afscheid nemen van hun geliefden alvorens de trein te nemen richting een verre bestemming. Je afscheid werd er gefilmd en je kreeg het filmpje als souvenir of om te delen op sociale media. Om en rond het station Brussel-Zuid werden ook tal van posters en digitale banners voorzien die je de weg naar de French Kiss & Ride wezen. Influencers en reisbloggers werden uitgenodigd om foto’s en filmpjes te delen met hun volgers. Nu is er geen twijfel mogelijk: vanaf nu heb je alle tijd om afscheid te nemen voor je op vliegreis vertrekt.