Eqip lokt ambitieuze mensen naar zorg & welzijn met Careēr

Crea / News

Een nieuw merk van én voor de Vlaamse zorg- en welzijnssector. Dat is het resultaat van de samenwerking tussen Hilde Crevits, Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en employer branding agency Eqip. Met Careēr wil de Vlaamse regering de sector samenbrengen en een carrière in zorg en welzijn promoten.

Zorg voor méér – die slogan ligt aan de basis van de sociale en outdoor campagne. Zorg voor meer alles komt goed, bijvoorbeeld.

Met dit merk maakt het bureau de weg naar werk in zorg en welzijn korter dan ooit. Op de website care-er.be vinden geïnteresseerden makkelijk en snel info over de opleidingen en beroepen die een carrière in de sector kickstarten. En dat doen ze op een moderne manier: interactieve verticale video’s nemen de plaats in van een traditionele FAQ.

“Het zachte imago van de zorg? Dat verdwijnt hier. Want het werk kan bikkelhard zijn,” aldus Dries Reynders van Eqip. “Met de naam en insteek van Careēr maken we duidelijk dat een beroep in deze sector hyper-ambitieus is. Geen KPI’s en corporate quarterly’s, maar een carrière voor mensen die zich professioneel willen ontplooien en op zoek zijn naar iets meer in hun job.”

De komende maanden wordt de website care-er.be verder uitgebreid met een carrière-wijzer, jobplatform en toolbox voor werkgevers. Er volgen ook campagnes in het straatbeeld en op de openbare omroep om talent te overtuigen van een job in zorg en welzijn.