Jos Donvil volgt Eric Schonbrodt op bij L'Avenir

Jos Donvil VOO

Media / News / People

Eric Schonbrodt_L'Avenir Advertising

Eric Schonbrodt


Dit weekend was er enige opwinding over het lot van Éditions de l’Avenir en zijn gedelegeerd bestuurder Eric Schonbrodt. Nu is er ook duidelijkheid, uit de mond van Pol Heyse, voorzitter van de raad van bestuur van Editions de l’Avenir en CFO van de groep Nethys.  Jos Donvil, algemeen directeur VOO, staat voortaan aan het hoofd van Editions de L'Avenir, ter opvolging van Eric Schonbrodt. Die kwam aan het hoofd van L'Avenir te staan in mei 2016, ter opvolging van Quentin Gemoets. Sindsdien werkte Eric Schonbrodt hard aan de ontwikkeling van de positionering van L'Avenir Advertising, met de overname van IP Press, een regie tot dan in handen van RTL Group, die vervolgens, vanaf 2017, onder de gezamenlijke vleugels van Éditions de L'Avenir en Rossel kwam.
IP cine revue
Over L'Avenir is, in tegenstelling tot wat her en der werd geschreven, geen enkele beslissing genomen, benadrukt Pol Heyse, die wel aangeeft dat daarover gesprekken lopen.
Jos Donvil VOO

Jos Donvil


Wat dus wél klopt, is dat Jos Donvil, algemeen directeur VOO, aan het hoofd van Editions de L'Avenir zou komen, ter opvolging van Eric Schonbrodt.