Evenaar komt naar Proximus

Media / News / Non classé (NL)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanaf morgen is Evenaar, de eerste reis- en lifestylezender van Vlaanderen, ook te zien in het gratis zenderaanbod van Proximus. Tot op heden was de zender uitsluitend te ontvangen via Telenet en TV Vlaanderen.

Evenaar, een themakanaal over ‘plaatsen met een verhaal’, brengt sinds eind november 2015 de hele wereld bij de Vlaamse kijker thuis met toeristische reportages zoals ‘Wilde Gewesten’, ‘Stapland’, ‘Naar de markt’, ‘Overland’, ‘Lovely Planet’, ‘Cosmopolite’ en het ‘Wereld Weerbericht’, maar ook met slow tv als ‘Sporen door het Noorden'.

Het programma-aanbod bevat naast internationale reportages ook heel wat producties uit eigen land en verslagen van evenementen zoals Aalst Carnaval of de Antwerpse reuzenstoet.

Het nieuwe nationale kanaal van NV De Buren (dat ook de regionale zenders ATV, TV Limburg en TV Oost groepeert), haalt al gemiddeld 150.000 kijkers per dag. Evenaar zit bij Telenet op kanaal 51, bij TV Vlaanderen op kanaal 13 en vanaf morgen bij Proximus op kanaal 217.