Event Street 2017: Brusselse straat vol events

Event Street

Agenda / News

Event StreetGerenommeerde Belgische event- en communicatiebureaus die lid zijn van ACC Belgium organiseren voor de tweede keer een evenement om de creativiteit van de eventsector in de kijker te plaatsen in het hart van Brussel. Event Street is een initiatief van het Expert Center Event Marketing van ACC Belgium. De opdracht van de vereniging: het vakmanschap en de vakmensen van de marketingcommunicatie ondersteunen en promoten bij hun (toekomstige) werknemers, adverteerders, overheden, pers en publiek.

Zijn welkom op Event Street: professionals uit de communicatiesector, adverteerders, vertegenwoordigers, journalisten, (event)marketingstudenten, nieuwsgierigen of mensen die zin hebben in een leuke avond,…

Wat men die avond wil doen, is de toegevoegde waarde aantonen die Belgische communicatiebureaus kunnen leveren. Event Street is dus de gelegenheid bij uitstek om de belangrijkste spelers uit de sector op een ongedwongen manier samen te brengen. Allerlei vrolijke animaties zullen de straten van het Brusselse centrum doen oplichten: concerten, allerhande animaties, DJ-sets en overal gratis drank zorgen voor een aanstekelijke ambiance.

Het officiële startsein van Event Street wordt gegeven om 17.30 uur tijdens een persmoment in de Sint-Gorikshallen. De deelnemende bureaus zijn CityCubes, D-Side, DDMC, Fast Forward, Meet Marcel, New Balls Please, Sylvester Events, The Oval Office, VO Communication en Way2events. Meer info vindt u op de website van de ACC.

36f5315d-7cc9-4648-8ea5-4845859a0280