Evoke verwelkomt junior pr-consultant Caitlin Muyllaert

News / People

Evoke, het Brusselse pr-agentschap met specialisatie in tech en transport, verwelkomt Caitlin Muyllaert als junior pr-consultant. Met de opgedane kennis uit de masteropleiding Communicatiewetenschappen en haar stage als content creator ondersteunt ze de huidige consultants.

Evoke, gevestigd in de Brusselse technologie- en businessincubator ICAB, werd opgericht in 2016 door zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine. Sindsdien ontwikkelde het agentschap zich als pr-specialist in technologie en mobiliteit. Met deze aanwerving zet het bedrijf zijn groei voort, nadat de voorbije maanden organisaties als Einride, Panenco en ACER een beroep deden op de pr-diensten van Evoke.

“Haar master Communicatiewetenschappen en interesses in grafisch ontwerp en copywriting maken Caitlin een bijzonder veelzijdige versterking voor ons team,” vertelt mede-oprichter Corneel Haine. “Tijdens onze recente workation in Ibiza leerden we haar kennen als een veelzijdige en goedlachse aanwinst met een voorliefde voor gezelschapsspelletjes en roze cava.”

Na haar opleiding en een stage vol contentcreatie en sociale media krijgt Muyllaert nu de kans om met haar theoretische kennis in de praktijk aan de slag te gaan. “Als ondersteuning van het team bij verschillende klanten, krijg ik de kans om on the job bij te leren en zo de wereld van pr te ontdekken. Ik kijk ernaar uit om de eerste stappen te zetten in mijn ontwikkeling als pr-consultant,” klinkt het.