Famous maakt nieuwe vrienden

FAMOUS

Communication / News

Famous-famfriends00

Creatief bureau Famous wil nog meer een businesspartner zijn voor zijn klanten, en richt daarom Famous Friends op: een netwerk van experts dat door een mix van pyschologische-, economische- en communicatieprincipes werkt aan de effectieve groei van ondernemingen. De eerste twee 'nieuwe vrienden' zijn Bossdata en Buyerminds. “In het reclamevak gaat het traditioneel over het opwekken van interesse bij potentiële klanten. Met Famous Friends gaan we nog een paar stappen verder, en begeleiden we consumenten tot aan de effectieve aankoop”, aldus Jonathan Detavernier, Digital Partner bij Famous.

Bossdata is een digital marketing & business intelligence expert. Vanuit on- & offline data gaan zij op zoek naar actionable inzichten om online marketing campagnes tot op de spits te drijven. Dat zorgt voor een media-aanpak die rechtstreeks ent op de business objectieven van de adverteerder.

Daarnaast vervoegt ook Buyerminds, een persuasion design agency uit Amsterdam, zich bij Famous Friends. Met 16 analisten en psychologen geven zij vorm aan digitale overtuigingsprocessen. Weten hoe mensen diensten en producten kopen online, en daarop permanent inspelen, is cruciaal in een businessgericht communiceren.