FamousGrey en Helan wikkelen zich in bubbelfolie

Crea / News

Hospitalia, de hospitalisatieverzekering bij Helan, betaalt meer terug dan enkel de kosten van je ziekenhuisopname: ook alle kosten vooraf (zoals bijvoorbeeld gynaecologische checks bij een zwangerschap) en alle kosten nadien (zoals bijvoorbeeld kinesessies tijdens de revalidatie) worden terugbetaald. En dit tot wel 2 maand voor de opname en tot 6 maand erna.

Dat is vandaag uiterst relevant als je weet dat er alsmaar meer operaties in dagopname gebeuren en de revalidatie thuis steeds langer duurt. 'Helemaal Helan' dus, want een gerust gevoel gedurende je volledig herstel, dat is helemaal welzijn. Daarom vormt Helan jouw beschermlaag vóór, tijdens en na je ziekenhuisopname.

Een beschermlaag die FamousGrey vrij letterlijk nam. Zo werd het icoon van de campagne geïntroduceerd: Bubble Man. Een zorgeloze man, ingewikkeld met bubbelfolie die de fictieve beschermlaag van Helan visualiseert. Waren we allemaal maar zo beschermd. Voor als je weer eens tegen de kast loopt of over het autootje van je zoon glijdt, waardoor je nog eens van de trap valt ook. Of dat is toch waar de beschermlaag van ‘Bubble Man’ voor zorgt in de online video.

Bubble Man staat niet enkel centraal in de online video. Ook in een poppende radiospot hoor je het herkenbare geluid van bubbelfolie terugkeren. We horen hoe hij zorgeloos door het leven gaat omdat zijn hospitalisatieverzekering namelijk veel verder gaat dan zijn ziekenhuisopname waardoor hij ten volle kan genieten.

Om te bewijzen hoe sterk de beschermlaag van Helan is, werd er ingespeeld op de bestaande Tiktok trend “Will it break”. Verschillende objecten werden ingewikkeld met bubbelfolie en ondergingen de test. Maar de ultieme test is natuurlijk: Will Bubble Man Break?

Bij een iconisch kostuum, hoort natuurlijk een iconische ‘behind the scenes’ video. Zo kan je op TikTok ontdekken hoe het kostuum van Bubble Man is ontstaan en hoe hij zich klaarmaakt voor een draaidag.

Credits

Client: Helan Onafhankelijk ziekenfonds
​Clients: Ariane Collard, Sarah Masschelein, Julie Van Pee

Agency: FamousGrey
​Creative Director: Peter Ampe

Creative team: Sarah De Blaiser, Lore Heyvaert
​Account team: Olivia Naudts, Lies Bernaer, Maxine Heylands

Strategic planner: Aze Van Coillie
​DTP: Franco Scaramuzza

​Head of Digital: Joachim François
​Digital Strategic team: Yarne De Schrijver

Social creative team: Florentien Duquet, Raphael Allegro
​Online marketer: Dieter Michielsen

​Creator Studio Director: Olivia Naudts
​Producer: Maxine Heylands
​Creators: Raphael Allegro, Charline Laurent
​3D & Motion designer: Sacha Lempereur

​Head of Production: Myriam Maes
​RTV Producer: Bram Busschots
​Sound Engineer: Mathieu Savenay
​Production Agency: Disturb Studio
​Director: Cyprien Delire
​Producer: Julien fouya