FamousGrey stort zich op Aperol en Crodino

Budgets / Crea / News

Na eerdere succesvolle samenwerkingen vertrouwt Campari Group ook de aperitiefdranken Aperol en Crodino toe aan FamousGrey. Het creatieve bureau schoot hierbij onmiddellijk in actie en lanceert, samen met Famous Relations, een eerste digitale activatie voor Aperol, waarbij ze mensen gedurende zes weken aanmoedigen om digitaal hun #AperolSpritzTogether-moment te delen.

Eerder ontwikkelde FamousGrey al de ‘Campari Coaster’-campagne, een exclusieve collectie onderleggers, ontwikkeld door gerenommeerde Belgische fotografen Sanne de Wilde en Athos Burez, die ook dienst deden als Instagramfilter. Op die manier gaf FamousGrey Campari een hedendaagse touch, zonder het artistieke erfgoed van het merk uit het oog te verliezen. Een aanpak die duidelijk gesmaakt werd door het Campari, want nu vertrouwt Campari Group ook de campagnes voor Aperol en Crodino toe aan FamousGrey. Voor Aperol staat er alvast een eerste digitale activatie op het programma. Die wil een oplossing bieden voor het gemis van de citytrips en café- en restaurantbezoeken. Tot midden juni kan je een selfie delen met een lekkere Aperol Spritz, je favoriete locatie taggen en drie vrienden taggen met wie je daar na de quarantaine heel graag wil klinken. Twee vliegen in één klap, want je laat je vrienden weten dat je aan hen denkt en steunt tegelijkertijd je favoriete lokale horecazaak.

Famous Relations activeerde 10 influencers die hun vrienden en volgers warm maken voor de actie. Zij zetten ook de Fanshop van Aperol Spritz mee in de kijker. 

https://www.instagram.com/p/CAf5iJKDoyB/?utm_source=ig_embed