Fatima Llouh versterkt strategische afdeling LDV United

News / People

Fatima Llouh werd geboren in Marokko en groeide op tussen de velden en boerderijen van haar grootouders, tot haar ouders in 1994 beslisten om de oversteek te maken naar België. Ze koos voor een studie vroedkunde, omdat ze het verschil wilde maken in het leven van veel vrouwen. Tijdens haar eerste moederschapsverlof kriebelde het om in het marketingvak te stappen, meer bepaald in het familiebedrijf Tiqah, dat specialiseert in etnomarketing.  

In de periode die volgde focuste ze zich vooral op het onderzoeksluik onder de deskundige vleugels van (wijlen) Jan Callebaut en Madeleine Janssens. Zo ging ze aan de slag voor grote en kleine merken zoals Lipton Ice Tea, Soubry, Bebat, Stad Antwerpen... Met haar 35ste verjaardag in zicht was het tijd om een volgende stap te zetten en haar blik terug te verruimen bij LDV United. Fatima Llouh, strategic planner: “Starten bij LDV United voelt als thuiskomen. Met mijn expertise kan ik mee bijdragen aan het succes van onze klanten. Voor mij is diversiteit en inclusie geen geïsoleerd verhaal bij LDV United, maar een saus die we gieten over elke opdracht, en die we overal zullen integreren."

Fatima Llouh

Floris Adriaensens, strategy director: “We zijn heel erg blij met de komst van Fatima. De onderzoekskennis en diverse blik die ze meeneemt is een sterke troef om ons team aan te vullen naast de andere specialisaties: neuromarketing, performance, gedragsverandering... Zo hebben we met Fatima een nog bredere field of expertise in huis  om fans te creëren voor de merken van onze klanten.”