FeWebCafé buigt zich over Go-to-Market

logo-fewebcafe_neg

Agenda / News

logo-fewebcafe_negOp donderdag 9 juni om 19u delen Jeroen De Wit (Teamleader), Dieter Vanthournout (BookU) en Dominique Adriansens (Twikey) hun ervaringen als startend bedrijf over hun Go-to-Market ervaringen tijdens het allereerste FeWebCafé bij StudioEmma in Brugge. Het FeWebCafé brengt bedrijfsleiders van webbedrijven op een informele manier samen om hen te inspireren en kennis te delen. En dit telkens in een andere regio. Deze eerste editie van het FeWebCafé richt zich specifiek tot de webondernemers van West-Vlaanderen, maar uiteraard is iedereen welkom.

FeWebCafeInnovatieve SaaS-producten schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke start-up levert een strijd tegen de tijd om het product technisch te optimaliseren en ondertussen de sales-machine te laten draaien. Maar hoe zet je vandaag een SaaS-product in een - meer en meer verzadigde - markt? Hoe overtuig je je doelgroep van de meerwaarde voor je specifieke doelgroep? Welke valkuilen moet je als ondernemer vermijden? Hoe wordt jouw SaaS-product een succesverhaal?
De CRM- en projectmanagement tool Teamleader, de planningstool voor tijdelijke werknemers BookU en de online domiciliëringstool Twikey zitten elk in een andere levensfase, wat een boeiende interactieve sessie beloofd te worden.

FeWebCafe