Fie Vankerkchoven

New kids in town

Hey!

Mijn naam is Fie Vankerkchoven, caring daughter bij deBottomLine.

In het secundaire onderwijs studeerde ik af in de richting ‘Onthaal en Public Relations’, waar al duidelijk de fundamenten gelegd werden voor mijn toekomstige carrière(s). Na één jaar Communicatiewetenschappen aan de KULeuven ging ik Media en Entertainment Business studeren, waarin ik in 2021 afstudeerde. Meteen na het behalen van mijn diploma startte ik bij Studio 100. Ik stond elke dag klaar voor de klanten, bedrijven, artiesten en collega’s. Een kleine meisjesdroom die in vervulling ging. 

Maar na meer dan een jaar begon mijn creative hartje te bloeden en had ik nood aan een nieuwe uitdaging, eentje die écht volledig in mijn straatje past. Ik wist in mijn zoektocht naar die nieuwe uitdaging al snel dat ik in een creative agency wou werken.  Klanten warm maken voor een project, hen informeren, emotioneren, meenemen in een verhaal, brainstormen en pingpongen met ideeën, met het team én klant toewerken naar een prachtig eindresultaat. Ik botste al snel op de website van deBottomLine. Na het lezen van één zin wist ik het: THIS IS A PERFECT MATCH!  “deBottomLine bewijst al 10 jaar dat het anders kan: uitstekend werk leveren voor toffe klanten die je respecteren in een fijn team dat mekaar helpt.”

Ik volgde mijn hart, trok mijn stoute schoenen aan en solliciteerde. Na één gesprek met Veerle Dauwe, founding mother van deBottomLine, was ook zij overtuigd van de perfect match. Op 14 november 2022 startte ik dan ook werkelijk in dat fijne team en ging ik er als caring daughter (junior project manager) aan de bak. Wat nu echt maakt dat ik elke dag met een smile naar deBottomLine rijd? De ruimte voor ontwikkeling in mijn job én als persoon.  En dat fijne team, dat helpt natuurlijk ook wel een handje ;--) (en de cava, maar dat hoeft niemand te weten 😉 )