Fien Foubert

New kids in town

fien_foubert
“Vandaag is de dag dat ik een interview aanga met mezelf. Het is eens iets anders.
Mijn naam is Fien Foubert. Een (soms over)enthousiaste madam van 24 met goesting. Goesting om dingen te creëren, goesting om mensen te helpen, en iets te vaak goesting in frieten met Vietnamese noedelsoep van bij frituur Luc, jep, it’s a thing!
Ik heb Beeldende vormgeving - Reclame gestudeerd aan Sint-Lucas Gent. Een achteraf bekeken erg voor de hand liggende keuze, aangezien mijn vader al zijn hele leven in die sector zit. Maar woow, ik was daar supergelukkig! Veel bijgeleerd en mij geamuseerd. Leerkrachten met passie voor hun vak, en vrienden voor het leven. Mijn stage heb ik gedaan als art director bij Happiness Brussels. Echt een topstageplek waarbij ik verantwoordelijkheid en vertrouwen kreeg. En de kans kreeg om voor grote merken te werken. Na mijn studies ben ik daar dan ook teruggekeerd. En plots voelde ik het niet meer. De liefde voor het grote bedrijf in Brussel was gaan liggen en ik had heimwee naar mijn stadje Gent. Ik was niet meer gelukkig en dat merkte je aan mijn creatie. En dan moet je beslissingen maken. Ik ben gestopt bij Happiness en ben in Gent bij Supermachine begonnen.
Een fantastisch bureau met fantastische mensen met even veel goesting om dingen te creëren, mensen te helpen en frieten met noedelsoep. Ik leer hier elke dag bij, wij vertrouwen elkaar 200% en gaan er allemaal vollenbak voor, en dat enthousiasme zie je in ons werk. Ik ben gelukkig, een must voor een goeie AD.”