Filip Vangeffelen van Made in Brussels naar Wenneker.be

Filip Vangeffelen

News

Filip VangeffelenMidden augustus kondigde Filip Vangeffelen zijn vertrek aan bij productiehuis Made in Brussels waarvan hij een van de pioniers was. Op 5 september gaat hij aan de slag bij Wenneker.be als executive producer. Filip Vangeffelen over de overstap: “ Ik kies heel bewust voor Wenneker.be omdat het jonge productiebedrijf een perfecte voeling heeft met de steeds evoluerende markt. Ik kijk ernaar uit om met deze getalenteerde en gedreven groep samen te werken”.

Vanessa Jacob, head of production bij Wenneker.be :“ Met Filip halen we 20 jaar ervaring in reclameproductie in huis. Zijn komst zal onze reputatie van servicegerichte producent verstevigen zodat we nog efficiënter onze klanten zullen kunnen bedienen”

Wenneker.be kondigde vorige week ook de komst aan van Annekatrien Chielens (ex Duval Guillaume en Creative Conspiracy). Managing partner Cris Jansen is blij met de uitbreiding van het team: “Wenneker.be is in recordtijd geëvolueerd naar een succesvol productiehuis.  Om die groei te bestendigen waren we op zoek naar extra ervaring. We verwelkomen Filip en Annekatrien met open armen in ons nieuwe kantoor aan Dok Noord in Gent."