Fïnley opent Flagship Bar in Antwerpen

Marketing / News / Retail

finleyFïnley opent nu vrijdag 11 mei officieel zijn tijdelijke Flagship Bar in de wijk de Wilde Zee in Antwerpen, voor het grote publiek. Bedoeling is horecaprofessionals en consumenten te laten kennismaken met vier nieuwe Fïnley Premium Mixers die het merk zopas lanceerde. Tijdens de week vinden er masterclasses plaats voor de horecasector, op vrijdag en zaterdag, tussen 16 en 21 uur, wordt de pop-up een stijlvolle weekend-aperobar voor iedereen.
Onlangs presenteerde het merk zes nieuwe innovaties: twee nieuwe smaken binnen het fruitige assortiment (citrus-granaatappel & ananas-komkommer-munt) en vier premium mixers om straight te drinken of te mixen met alcohol: Tonic Water en Ginger Ale en Sea Salt Lemon en Muscovado Twist. Die smaken kun je deze maand in Antwerpen gaan ontdekken in het unieke decor van de gloednieuwe Fïnley Flagship Bar.
De Fïnley Flagship zal elke vrijdag van mei een Fïnley Friday presenteren, een gezellige afterwork apero. Op zaterdag (met uitzondering van 26 mei) organiseert het merk een Finley Apero, een aperitiefmoment om passerende shoppers verfrissing te bieden en een avondje uit in ‘t Stad op gang te trekken. Professionele bartenders zorgen voor verrassende cocktails tussen leuke beats door.