Flanders DC en Creative Belgium: divers werven in de creatieve sector

Agenda / Communication / News

  • 26/11/2020
    10:00 - 11:00
  • Online

Vorig jaar nog maakte een studie van Creative Belgium duidelijk dat meer dan de helft van alle creatieve bureaus erg zwak scoren op het vlak van diversiteit (op verschillende vlakken). Maar hoe trek je divers talent aan? En hoe bereid je je organisatie hierop voor?

In een webinar van Flanders DC, in samenwerking met Creative Belgium, krijg je praktische tips om een diverse instroom aan profielen te krijgen in je organisatie, leer je hoe je een goede onboarding van divers talent kan organiseren en hoe je je team en organisatie hierop kan voorbereiden. Je denkt ook na over hoe diversiteit in jouw organisatie en de bredere creatieve sector een verschil kan maken en je wordt geïntroduceerd in een praktische toolkit rond het opbouwen en managen van diversiteit op de werkvloer.

Het webinar is bedoeld voor bedrijven in de creatieve sector die op zoek zijn naar talent en/of meer willen inzetten op diversiteit. Spreker van dienst is Hannelore Waterschoot. Zij richtte in 2016 Talentree op om organisaties te begeleiden in het bouwen van sterke diverse teams. Daarnaast is ze executive coach aan Vlerick Business School en begeleidt ze directieteams in hun persoonlijke, team- en organisatiegroei. Voordien werkte Waterschoot in verschillende rollen in learning & development waarbij zij zelf internationale teams en partnerships leidde.

Praktisch

26 november, 10u - 11u
Ruimte voor Q&A
Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
Enkel voor creatieve ondernemers