Flanders DC organiseert Fashion Talks en Creative Ville

Agenda / News

Flanders DCOp 21 en 22 november 2019 vinden achtereenvolgens Fashion Talks en Creative Ville plaats in de vernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen. Meteen de twee grootste Flanders DC events van het najaar. Flanders DC biedt hiermee de creatieve sector twee dagen vol inspiratie met lokale en internationale sprekers en een unieke kans om over alle creatieve sectoren heen te netwerken.
Flanders DCNa een pauze keert Creative Ville dit jaar terug met een derde editie van haar formule: een inspiratie- en netwerkconferentie voor iedereen uit de creatieve sector. Verwacht een mix van lokale en internationale sprekers uit de hele creatieve sector, van design en architectuur over digital media en literatuur tot film en kunst. Toonaangevende ondernemingen en baanbrekende nieuwkomers zullen een inkijk geven in hun werk en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben gehad. Hou de Creative Ville website en het Facebook event in de gaten voor de eerste spreker-updates.
Flanders DCFashion Talks is ondertussen aan haar 4de editie toe en versterkt graag haar reputatie als conferentie die een blik gunt achter de schermen van een van de meest tot de verbeelding sprekende sectoren. Fashion Talks brengt een keer om de twee jaar de volledige sector samen in Antwerpen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Het event wordt opnieuw afgesloten met de 3de editie van de Belgian Fashion Awards. Georganiseerd door Flanders DC, WBDM, MAD Brussels en Knack/Le Vif Weekend. Hou de Fashion Talks website en het facebook event in de gaten voor de eerste spreker-updates.
Flanders DCFashion Talks en Creative Ville zullen achtereenvolgens doorgaan op dezelfde locatie: de handelsbeurs in Antwerpen. Deze unieke historische locatie in het centrum van de stad krijgt momenteel een facelift en zal het decor vormen van deze al even unieke creatieve tweedaagse.