Flyer.be inspireert evenementen

whitepaperEVENTS

Communication / News

whitepaperEVENTSFlyer.be, de grootste Belgische online aanbieder van drukwerk, lanceerde de whitepaper Event Marketing, een gids met een heleboel tips & tricks over de organisatie van evenementen. Deze publicatie is een handig hulpmiddel voor bedrijven en particulieren die graag zelf een productpresentatie, personeelsfeest of party willen organiseren. Iedereen kan de whitepaper gratis downloaden via de website van Flyer.be of een papieren exemplaar aanvragen.

Event marketing is volgens specialisten het middel bij uitstek om 'live' in contact te komen met een bepaalde doelgroep. Olivier Orlans, eventorganisator bij Eventor: "Above the line marketing, zoals radio en televisie, wordt steeds meer en meer in vraag gesteld. Bij events sta je face-to-face met je klant, hij kan je product voelen, zien, proeven. En dat zet aan tot kopen." De evenementengids loodst bedrijven en particulieren doorheen het volledige organisatieproces, aan de hand van praktische checklists, tips en voorbeelden. Hoe trekken ze de juiste bezoekers aan en via welke kanalen kunnen ze promotie voeren. Hoe bedenken ze vervolgens het juiste unieke concept voor die bezoekers en welke beleving bieden ze aan. En ook de bedanking en opvolging na het evenement komen aan bod.

De nieuwe gids is een onderdeel van de bredere content marketingstrategie van Flyer.be. Zo verschenen eerder al whitepapers over outdoor drukwerk en het ontwikkelen van een huisstijl. En als online bedrijf is Flyer.be natuurlijk actief aanwezig op YouTubeFacebookLinkedIn en Twitter. Daarop verschijnen nieuwsupdates over producten, promo’s het bedrijf zelf en zijn partners, maar ook allerlei praktische tips en foto’s en video’s die inspiratie en zin geven om zelf creatief aan de slag te gaan.