Focus Advertising in de spits bij KV Oostende

Crea / News

KVO is Hot
Sinds Marc Coucke aan het roer staat bij KV Oostende (KVO) waait er een nieuwe dynamiek door de club. De werking werd geprofessionaliseerd, het team sportief versterkt en de staff gevoelig uitgebreid. Ook aan de communicatie werd en wordt volop gesleuteld. Daarbij fungeert Focus Advertising als spelverdeler.
Patrick Orlans, commercieel directeur KVO: “Als nummer 1 in de competitie moet niet alleen de kwaliteit van ons voetbal top zijn, onze communicatie moet daarin volgen. Focus Advertising is al jaren een trouwe partner, van toen we nog in de 2de klasse speelden, en begrijpt volledig waar we als ploeg naartoe willen.”
De voorbije maanden werkten KV Oostende en Focus Advertising hard aan de rebranding. Het logo werd gemoderniseerd en de huisstijl volledig vernieuwd. Dat zie je als bezoekers direct in het stadion, maar ook aan de spelersbus en de KVO-update, de nieuwsbrief die voor iedere match wordt verspreid. Minstens even opvallend is zeker de campagne “KVO is Sexy” waarmee vorige zomer de abonnementenwerving werd ondersteund. En met succes. Het aantal abonnementen steeg met 20 %. Deze winter pakt KVO uit met het vervolg: “KVO is Hot”, een awarenesscampagne die via advertising, bannering en affichage wordt verspreid.