Fran Wens

New kids in town

Hi! Ik ben Fran Wens, Digital Marketing Consultant bij The Reference.

“Wat een kick om meteen al een ‘relaunch’ van onze website te verwezenlijken en, om met het enthousiasme van mijn collega’s, het merk van The Reference verder mee uit te bouwen.” Dit is iets waar ik elke dag opnieuw bij stilsta, want op vrij korte termijn heb ik al zoveel mogen realiseren. In amper een jaar kan ik nu bijna al mijn “firsts” afvinken. Van eerste contentstukken, social media posts, presentaties, tot het organiseren van een webinar en, omdat online en offline nog steeds samengaan, recent ook mijn eerste klantenevent. Het waren stuk voor stuk spannende en leerrijke ervaringen.

Naast deze variatie binnen mijn job, vind ik het ook geweldig om met zoveel verschillende teams samen te werken. Zo geef ik met mijn HR-collega’s een nieuwe dimensie aan het employer branding verhaal, zit ik op één lijn met de sales en moedig ik onze experten aan om hun kennis met jullie te delen via onze blog 😉 (Waar ik zelf ook heel veel uit leer, supertof om altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends).

Dit alles heb ik kunnen bereiken mede dankzij de kennis en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn studietraject. Het begon met International Business Management, waar ik mijn laatste jaar kon doorbrengen in Madrid en Praag via een Erasmusprogramma en stage. Ik was er altijd al van overtuigd dat ik hierna nog wou verder studeren en zogezegd, zo gedaan. Na een pittig schakeljaar haalde ik mijn master in de Handelswetenschappen. Als afsluiter verdiepte ik me hierna nog iets verder in de digitale wereld en behaalde het diploma Digital Media Manager. Zo ben ik via een zeer leerrijke stage bij The Reference terechtgekomen. Hier kan ik nu met enorm veel goesting en gewoon supertoffe mensen het beste van mezelf geven.

Fran Wens – (Digital) Marketing Consultant @ The Reference