Freek Bracke van Unilever naar Whyte Corporate Affairs

News / People

Om haar groei en toenemende specialisatie verder te ondersteunen, versterkt Whyte Corporate Affairs haar team met de aanwerving van Freek Bracke. Hij vervoegt zich bij het team als associate director corporate communication als antwoord op de groeiende vraag naar strategisch advies en professionele ondersteuning op het vlak van reputatiebeheer en corporate communicatie.

Voor zijn komst naar Whyte Corporate Affairs was Freek Bracke aan de slag bij Unilever. Als ‘corporate communications manager’ was hij de voorbije zeven jaar verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Unilever in België. Na twee jaar werd hij gevraagd om als woordvoerder ook mee te bouwen aan de reputatie van Unilever NV, het Nederlandse hoofdkantoor van de groep.

Alvorens zich bij Unilever te vervoegen, adviseerde en begeleidde hij ondernemingen en organisaties bij het communicatiebureau Akkanto. Hij bouwde er een rijke ervaring op in heel wat communicatiedomeinen waaronder public affairs, crisiscommunicatie en mediarelaties.

Met zijn uitgebreide professionele ervaring en reputatie als vertrouwd adviseur staat Freek Bracke garant voor een verdere versterking van het multidisciplinaire team van consultants van Whyte Corporate Affairs. Als communicatiespecialist en voormalig woordvoerder zal hij zich onder meer toeleggen op corporate communicatieopdrachten, mediatrainingen en mediarelaties.

Deze versterking van het team weerspiegelt het groeiende klantenportfolio van Whyte Corporate Affairs. Whyte Corporate Affairs blijft groeien en plant de komende maanden een verdere uitbreiding van het team, onder meer op het vlak van van change management en influencer relations. Ook het team van het kantoor in Antwerpen wordt verder versterkt.